Reglement

1. Concept
Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Gazet van Antwerpen. Als de deelnemers hun gegevens invullen, kunnen ze meespelen voor een volume- en/of hoofdprijs.

2. Looptijd en timing
Vanaf maandag 20 oktober 2014 tot en met vrijdag 24 oktober 2014 kan er dagelijks meegespeeld worden. De wedstrijd staat open voor alle personen die op het Belgisch grondgebied wonen, met uitzondering van werknemers van het Mediahuis (zij kunnen wel deelnemen, maar niet winnen).
Deelnemers krijgen een dagelijkse mail ter herinnering van een nieuwe mogelijke deelname. Men kan zich hiervoor, indien gewenst, uitschrijven door in die dagelijkse mail eenvoudigweg te klikken op ‘uitschrijven’.
De wedstrijd wordt afgesloten op vrijdag 24 oktober 2014 om middernacht. Laattijdige deelnames worden niet ontvankelijk verklaard en komen bijgevolg niet in aanmerking voor de toekenning van de prijzen.

3. Prijzenpot
Volumeprijs: iedereen wint een downloadcode voor één aflevering van onderstaande series:

  • Plop: aflevering De schat van klus
  • Mega Mindy: aflevering Della Cruella
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: aflevering Shredder slaat weer toe: Apenstreken
  • Dora: aflevering Dora redt een zeemeermin

Hoofdprijs: 1 Lenco tablet TAB-925

Een gedetailleerde omschrijving van de prijzen is terug te vinden op onze prijzenpagina. Winnaars ontvangen na afloop van de wedstrijd een mail met verdere informatie in verband met hun prijs.
Alle deelnemers ontvangen meteen na deelname een e-mail met verdere instructies en een downloadcode. Niets ontvangen? Kijk dan zeker eerst tussen jouw ongewenste items.
Prijzen kunnen niet worden omgeruild voor geld. Elke deelnemer kan maximum één prijs winnen en er kan maar één prijs gewonnen worden per woonadres. Eveneens is het niet toegestaan om gewonnen prijzen door te verkopen. Indien wij dit zouden opmerken, wordt men uitgesloten voor verdere deelname aan iedere wedstrijd van Gazet van Antwerpen. Indien de prijs op naam staat (reizen, abonnementen, cadeaubonnen,…) wordt automatisch de naam van de winnaar genomen. Winnaars van deze wedstrijd ontvangen een mail met verdere informatie over hun prijs.

4. Deelname aan de wedstrijd
Deelname is voorbehouden aan mensen die geregistreerd zijn op Gazet van Antwerpen. Mensen die nog niet geregistreerd zijn, dienen hun gegevens in te vullen en kunnen zich desgewenst ook inschrijven voor nieuwsbrieven en andere aanbiedingen van Gazet van Antwerpen en haar partners. Wenst u deel te nemen en geen e-mails van ons te ontvangen, ga dan naar uw registratiefiche en schrijf u uit van de desbetreffende nieuwsbrieven.
Deelnemers moeten geregistreerd zijn met hun echte voornaam, naam en adresgegevens om recht te hebben op de prijs die ze gewonnen hebben. Speelt een deelnemer onder een valse naam of adres mee, dan kan Gazet van Antwerpen een andere winnaar aanduiden. Je kan dus niet meespelen met de gegevens van iemand anders. Bovendien kan elke deelnemer maximum één prijs winnen en kan er maar één keer gewonnen worden per woonadres. Indien dit tot gevolg heeft dat er minder winnaars zijn dan vooraf aangegeven, worden er geen bijkomende winnaars geselecteerd.
Deelname aan deze wedstrijd houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement in. Alle situaties die niet uitdrukkelijk door dit reglement zijn voorzien, worden op soevereine wijze beslecht door de organisatoren. In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt Gazet van Antwerpen zich uitdrukkelijk het recht de betrokken deelnemer zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden uit te sluiten.
Gazet van Antwerpen behoudt zich het recht om de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook. Eveneens zijn wij niet verantwoordelijk voor technische problemen.
Wanneer je logingegevens niet overeenstemmen met de werkelijkheid of wanneer je deelneemt onder een naam die niet de jouwe is of wanneer je meerdere malen deelneemt terwijl dat niet mag, verlies je je recht op deelname en dus ook het recht op een prijs, zelfs indien deze prijs al werd uitgereikt. Wij kunnen ten onrechte gewonnen prijzen terugeisen.

Gazet van Antwerpen behoudt zich het recht voor personen die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen de toegang tot haar websites te ontzeggen.
Indien er sprake is van een afhaalperiode, verliest de deelnemer ieder recht op zijn prijs indien hij deze niet binnen de aangekondigde afhaalperiode afhaalt. Deelnemers die niet in België wonen, dienen hun prijs zelf af te halen in onze gebouwen te Antwerpen.

5. Aanduiding van de winnaars van de hoofdprijzen.
De winnaar van onze hoofdprijs wordt bepaald op basis van de schiftingsvraag: Hoeveel deelnemers zullen aan de wedstrijd deelgenomen hebben op 24/10/2014 om middernacht? In geval van een ex aequo zal de persoon die het eerst deelnam winnen. De winnaar wordt na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht. De wedstrijd staat onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Ronnie De Ceuster.
Gazet van Antwerpen kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het eventuele in gebreke blijven van de partners m.b.t. de overhandiging van de prijs of m.b.t. defecten en tekortkomingen aan de prijzen. Gazet van Antwerpen zal niet verplicht zijn een andere prijs te verstrekken, indien de leverancier in gebreke blijft te overhandigen.
Na afloop van de wedstrijd worden de winnaars bekendgemaakt. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht in verband met het ontvangen van hun prijs. Na afloop van de wedstrijd en bekendmaking van de winnaars wordt er verder niet meer gecommuniceerd over de uitslag van de wedstrijd.
Indien een nieuwe winnaar wordt aangeduid omwille van bovenstaande regels, gelden voor deze winnaar dezelfde regels. Indien winnaars geen geldige contactgegevens opgeven, staat het de wedstrijdorganisator vrij een nieuwe winnaar aan te duiden.

6. Privacy
De gegevens van de deelnemers worden opgenomen in een gegevensbestand van Mediahuis N.V. te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Ze zijn bestemd voor de promotie en verkoop van onze producten. Deelnemers hebben steeds recht op inzage, verbetering en schrapping van deze gegevens.  De privacy-policy van Gazet van Antwerpen kan teruggevonden worden op www.mediahuis.be/privacy-policy.
U kan zich op ieder moment uitschrijven op onze nieuwsbrieven via een link in onze mails.
Winnaars geven door hun deelname aan de wedstrijd toestemming tot de publicatie van hun naam, gemeente en hun identificatie als winnaar.

7. Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden van deze wedstrijd zijn conform met de algemene voorwaarden van Gazet van Antwerpen.